ONS ASSORTIMENT

Veilig, lekker en voor ieder wat wils ​

Wij hebben meer dan 75 hoofdmaaltijden en 25 soorten soep in het assortiment. Hollandse kost, luxere maaltijden en Aziatische gerechten. Een veilige bereiding staat voorop. De maaltijden en soepen worden onder extra hygiënische omstandigheden middels na-pasteurisatie bereid. Met onze doelgroep willen wij geen enkel risico lopen op het gebied van voedselveiligheid. Veel aandacht besteden wij aan dieetafleidingen en speciale eiwit verrijkte maaltijden. U kunt daar meer over lezen in het aparte artikel over Carezzo maaltijden.

Voor de actuele prijzen kunt u ons bellen.

Vertrouwde vrijwilligers, met hart en ziel

De dagelijkse of wekelijkse maaltijden, soepen, nagerechten en boodschappen worden bezorgd door vrijwilligers van Dé Maaltijdservice. Velen doen dit al tientallen jaren. Zij nemen voldoende tijd om bij klanten een praatje te maken, de bestellijst te controleren of te helpen invullen, de maaltijden in de ijskast te zetten en… verder te doen wat nodig is.

Het is ook een extra contactmoment waarbij onze vrijwilligers “een oogje in het zeil houden”!

KOELVERS MAALTIJDEN

Koude maaltijden bezorgen wij wekelijks op een vast moment. Zonodig meerdere keren per week. Soms zelfs iedere dag. Zeker wanneer veiligheids- en gezondheidsaspecten een rol spelen.

WARME MAALTIJDEN

Warme maaltijden bezorgen wij in een lichtgewicht geïsoleerde verpakking, iedere dag tussen 12 en 13 uur. Jammer genoeg nog niet in ons hele verzorgingsgebied, maar dat verandert snel.

Vriesvers maaltijden

Lekker makkelijke altijd eten in huis hebben? Dan kiest u voor onze vriesverse maaltijden. Onze vriesvers maaltijden worden elke week bij u bezorgd door onze vrijwilligers. U kunt kiezen uit een ruim assortiment.

Rundvlees

BOODSCHAPPEN

De boodschappen komen van een gerenommeerde landelijke supermarktketen. Het assortiment is enorm. Ze worden gratis bezorgd samen met de maaltijden. Hoe klein de bestelling ook is, het kan altijd en overal. U betaalt de winkelprijs en de bezorging is gratis.