ONS ASSORTIMENT

Veilig, lekker en voor ieder wat wils ​

Wij hebben meer dan 75 hoofdmaaltijden en 25 soorten soep in het assortiment. Hollandse kost, luxere maaltijden en Aziatische gerechten. Een veilige bereiding staat voorop. De maaltijden en soepen worden onder extra hygiënische omstandigheden middels na-pasteurisatie bereid. Met onze doelgroep willen wij geen enkel risico lopen op het gebied van voeselveiligheid. Veel aandacht besteden wij aan dieetafleidingen en speciale eiwitverrijkte maaltijden. U kunt daar meer over lezen in het aparte artikel over Carezzo maaltijden.

Vertrouwde vrijwilligers, met hart en ziel

De dagelijkse of wekelijkse maaltijden, soepen, nagerechten en boodschappen worden bezorgd door vrijwilligers van De Maaltijdservice. Velen doen dit al tientallen jaren. Zij nemen voldoende tijd om bij klanten een praatje te maken, de bestellijst te controleren of te helpen invullen, de maaltijden in de ijskast te zetten en… verder te doen wat nodig is.

Het is ook een extra contactmoment waarbij onze vrijwilligers “een oogje in het zeil houden”!

KOELVERS MAALTIJDEN

Koude maaltijden bezorgen wij wekelijks op een vast moment. Zonodig meerdere keren per week. Soms zelfs iedere dag. Zeker wanneer veiligheids- en gezondheidsaspecten een rol spelen.

WARME MAALTIJDEN

Warme maaltijden bezorgen wij in een lichtgewicht geïsoleerde verpakking, iedere dag tussen 12 en 13 uur. Jammer genoeg nog niet in ons hele verzorgingsgebied, maar dat verandert snel. 

BOODSCHAPPEN

De boodschappen komen van een gerenommeerde landelijke supermarktketen. Het assortiment is enorm. Ze worden gratis bezorgd samen met de maaltijden. Hoe klein de bestelling ook is, het kan altijd en overal. U betaalt de winkelprijs en de bezorging is gratis.

Zero waste concept. Blue shopping textile bag with fresh orange and vegetables. Space for text. View from above.