PROFESSIONALS & MANTELZORGERS

Als professional of mantelzorger heeft u al veel aan het hoofd. Het organiseren van (warm) eten, drinken en de boodschappen vraagt dan ook veel tijd en aandacht.

Wij helpen u graag en ontzorgen u indien nodig. Wij brengen boodschappen en/of maaltijden en houden een extra oogje in het zeil. We maken een praatje met de klant en waar nodig doen wij meer dan dat. Kan uw klant de maaltijd niet zelf open maken? Dan doen wij dat! Bestek erbij? Dat pakken wij!

Daarnaast maken wij een melding bij een zogenaamde ‘risico situatie’, bij een risico situatie wordt er gelijk melding gemaakt bij de zorg of mantelzorg van de klant. Indien er een acute situatie is, ondernemen wij uiteraard de gepaste actie; dit kan zijn door alarm te slaan bij de wijk zorg, 112 of bij de mantelzorger(s). Ons doel is dat iedereen overal en altijd dat krijgt wat nodig is.
Wij informeren de u en/of de cliënt(e), bespreken de voorkeur voor de 1e bestelling, regelen de papieren rompslomp en de betaalwijze. Wij zien toe op het verloop van de bezorging door de vrijwilligers of onze “last minute service”. Wanneer u belt garanderen wij u dat we nog dezelfde dag alles uit ons assortiment leveren dat beschikbaar is voor uw regio.
U kunt ons daarvoor bellen op een speciaal telefoonnummer: 085-90 211 90.

Dit nummer is 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u liever mailen? Dat kan via: direct@demaaltijdservice.nl