OVER ONS

Wij bezorgen binnen ons werkgebied overal en altijd! Dé Maaltijdservice is ontstaan doordat de afdelingen van Zuidzorg, ONS Welzijn, Joris Zorg, de Zorggroep en Synthese hun krachten hebben gebundeld en als sociale onderneming onder de naam Dé Maaltijdservice verder zijn gegaan. Met 20 professionals en ruim 600 vrijwilligers hebben wij kennis en mogelijkheden gebundeld om diensten te kunnen bieden op het gebied van de bezorging van veilig eten en boodschappen aan huis voor kwetsbare mensen. Met tijd voor een praatje en aandacht voor de mens. Wanneer gewenst kijken wij of alles wel goed gaat. Wij noemen dat “tafeltje dekje 2.0”.

Met 15 gekoelde bestelwagens wordt het werkgebied Zoetermeer, Oost-Brabant, Noord-Limburg, omgeving Doetinchem en omgeving Ede/Veenendaal van al onze producten voorzien. Dé Maaltijdservice heeft kantoren en distributiepunten in Veldhoven, Venray, Oss, Veghel, Oirschot en Doetinchem.

De maaltijden worden bereid in de gespecialiseerde keuken van onze samenwerkingspartner de Sligro Food Group. Wij blijven ons best doen om groter te worden om meer mensen te bereiken en onze prijzen zo laag mogelijk te houden.

“Wij doen voor onze klanten wat nodig is.”

ONZE GEGEVENS

Onze kantoren zijn gevestigd in Veldhoven, Venray, Oss, Veghel, Oirschot en Doetinchem. Wilt u weten of wij bij u in de buurt bezorgen? Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen!

Omgeving Zuidoost-Brabant

Omgeving Limburg & Helmond

Omgeving Oirschot

Omgeving Noordoost-Brabant | Zoetermeer

Omgeving Doetinchem |
Ede & Veenendaal

ALGEMEEN

Voor professionals & mantelzorgers

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Klik op deze link voor onze privacy voorwaarden.